TEATRE NÚRIA ESPERT

Arriba la Mostra de Cinema Argentí

En col·laboració amb el Fòrum Cultural Gaspar de Preses ha sorgit una proposta d’activitat per desenvolupar al nostre teatre.

Es tracta de la Mostra de Cinema Argentí, amb un cap de setmana atapeït de bon cinema d’aquest país tan llunyà i, alhora, tan proper.

Divendres 31 de maig, a les 20:00 hores, s’inaugurarà la mostra amb la presència de l’actriu i periodista argentina Adriana Bianco. Seguidament es passarà la pel·lícula  El mismo amor, la misma lluvia (amb la interpretació de Ricardo Darín, Soledad Villamil i Eduardo Blanco).

Dissabte 1 de juny, a les 18:00 hores, es projectarà Un amor de Borges (amb Inés Sastre i Jean Pierre Noher). A les 22:00 hores, Camila (amb Susú Pecoraro, Imanol Arias i Héctor Alterio).

Finalment, diumenge 2 de juny, a les 18:30 hores, s’iniciarà la darrera projecció de la mostra amb Lugares comunes (dirigida per Adolfo Aristarain amb les interpretacions de Federico Luppi, Mercedes Sampietro i Arturo Puig).

El preu de les entrades per a cadascuna de les pel·lícules és de 3€.

Existeix la possibilitat de comprar un abonament per veure les 4 pel·lícules per només 9€.

La venda d’entrades i abonaments es fa a la web del teatre i a la taquilla des d’una hora i mitja abans de començar cada projecció.