TEATRE NÚRIA ESPERT

Demà comença la 23a edició del DocsBarcelona. Nosaltres hi participem! I tu?

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca torna a col·laborar un any més amb el festival internacional de documentals DocsBarcelona, dins la Secció DocsBarcelona Aprop, en una edició que extraordinàriament se celebrarà íntegrament on-line.
Els nou municipis participants a DocsBarcelona Aprop som: 
– Castellar del Vallès
– Granollers
– Manresa
– Mataró
– Sant Andreu de la Barca
– Sant Cugat del Vallès 
– Tona 
– Vilafranca del Penedès
– Vilanova i la Geltrú
Les pel·lícules del DocsBarcelona es podran veure a través de la plataforma FILMIN a partir del 19 de maig i fins el 31 de maig.

DocsBarcelona manté el seu esperit inquiet i curiós, incloent 35 documentals (28 llargmetratges i 7 curts). Més de la meitat dels quals dirigits o co-dirigits per dones (20 títols, un 55% del total); a més 19 són òperes primes, aspecte que demostra una constant renovació del panorama del documental. De la mateixa manera, no s’oblidarà l’activitat professional, obrint una porta online per continuar treballant en la cerca de finançament i desenvolupament de nous projectes.

13 treballs optaran al Premi al Millor Documental DocsBarcelona dins la Secció Oficial Panorama: hi destaquen títols com Vivos, de l’artista, activista i dissident xinès Ai Weiwei. Després de centrar-se en el tema de la migració a Human Flow (2017) i a The Rest (2019), el cineasta viatja ara a Mèxic per denunciar la corrupció sistèmica a les institucions, posant el focus en la desaparició d’una quarantena d’estudiants que una matinada de setembre de 2014.

Per tal que les ciutadania santandreuenca pugui gaudir de les pel·lícules del festival des de la comoditat de casa, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament disposarà de codis per accedir a l’edició 2020 del DocsBarcelona que se celebrarà del 19 al 31 de maig a FILMIN.

Cada codi permetrà accedir a un visionat gratuït apte per a qualsevol de les pel·lícules entre tota la programació del festival.

COM OBTENIR I ACTIVAR ELS CODIS GRATUïTS A SANT ANDREU DE LA BARCA:

1.- Escriu un correu electrònic a la adreça cultura@sabarca.cat i demana el codi de visionat gratuït.

2.- Activa el teu codi a www.filmin.es/codigo .Per fer-ho t’hauràs de registrar creant un usuari i una contrasenya a FILMIN.

3.- Ves al canal https://www.filmin.es/canal/docsbarcelona-2020 i gaudeix de la programació que estarà disponible a partir del 19 de maig.

Esperem que gaudeixis del festival!

#QuedatAmbElDocs  #MiradesInquietes  #DocsBCN

Web del DocsBarcelona