TEATRE NÚRIA ESPERT

Demà dijous comença la venda d’abonaments a la carta

Dilluns, a les 10.00 hores, va començar la venda d’abonaments premium per la temporada d’arts escèniques del Teatre Núria Espert: 9 espectacles de qualitat per només 79€.

Demà, però, a les 10.00 hores comença la venda d’abonaments a la carta: tria 4 dels 9 espectacles de temporada i emporat-te’ls amb un descompte del 15% sobre el preu de venda anticipada!

L’abonament a la carta és un producte especialment recomanat per a persones que volen començar a provar els beneficis de la fidelitat amb el relat d’un equipament cultural com el Teatre Núria Espert. Accessible, configurable i amb el valor afegit de que les vostres tries d’espectacles ens otorguen una retroalimentació molt positiva de cara a validar o reorientar tasques de programació.

Des de l’èquip tècnic del Núria Espert agraïm molt la confiança total en la nostra programació (és pel que treballem cada dia), però també estem molt contents amb aquelles persones que opten per l’opció de l’abonament a la carta. Totes dues tipologies d’abonats són cabdals per continuar millorant la qualitat i el servei que sempre intentem oferir-vos.

Us recordem que també podreu seguir comprant abonaments premium i que la venda d’entrades individuals per la totalitat d’espectacles s’obrirà dilluns dia 10 de juliol de 2017. Tot i així, ara ja es poden comprar entrades pels espectacles familiars i pels dos espectacles fora d’abonaments: MARIDATGE DE MúSICA i #SOYHUMANA (Concert de Chenoa).