TEATRE NÚRIA ESPERT

Expliquem les noves modalitats d’abonaments

Aquesta propera temporada (gener-maig 2014) posem en marxa una nova modalitat d’abonament a la carta: l’abonament parcial.

Aquest nou abonament parcial conviurà amb el ja conegut abonament total, que inclou 8 obres de contrastada qualitat per només 67€.

El nou abonament parcial és configurable: permet comprar la meitat de la temporada de teatre i triar 4 de les 8 obres que integren la temporada. El preu d’aquest nou abonament parcial es calcula en funció dels 4 espectacles triats i incorpora un descompte del 15% sobre el preu de les entrades anticipades dels espectacles triats.

Tot i això, l’abonament que ofereix una relació espectacle/preu més interessant segueix sent el nostre abonament total, que inclou 8 espectacles a un preu per espectacle de 8,3€ aproximadament. Això es tradueix en un descompte de 23€ sobre el preu d’entrades anticipades i de 42€ sobre el preu d’entrades a taquilla.

Aprofitem per desitjar-vos una bona entrada a l’any 2014 i també per animar-vos a tornar a dipositar la vostra confiança en el nostre teatre comprant qualsevol de les dues modalitats d’abonament.