TEATRE NÚRIA ESPERT

Fan teatre fora del teatre… són els Parking Shakespeare

Segur que us sona que una companyia de teatre, cada estiu i des del 2009, representa una obra de William Shakespeare a l’aire lliure i de manera gratuïta (molt a l’estil d’altres iniciatives sorgides a Anglaterra).

Aquesta companyia es fa dir Parking Shakespeare i són coneguts a Barcelona per les seves representacions al parc de l’Estació del Nord des de l’any 2009.

Enguany, i en el marc de les diferents activitats del programa (F)estiu de Sant Andreu de la Barca, l’Ajuntament i el Teatre Núria Espert hem pogut fer l’esforç de portar tota la seva màgia (que ni més ni menys és la nuesa del teatre clàssic: sense quarta paret, microfonia, escenari, llums…) a un dels nostres parcs més emblemàtics: el Parc Central.

Teniu una cita el proper dissabte 2 de juliol a les 19.00 hores. Podreu gaudir d’un Shakespeare en clau de comèdia: Al vostre gust. Com a Barcelona, aquí també és gratuït i, a més a més, podreu obtenir el nou programa de mà amb tota la nova temporada d’arts escèniques del Teatre Núria Espert.

Us ve de gust Al vostre gust? Companyia Parking Shakespeare