TEATRE NÚRIA ESPERT

Festa de Sant Andreu 2021

Durant la festa de Sant Andreu 2021 el Teatre Núria Espert serà un dels escenaris protagonistes que acolliran activitats per a tots els públics.

Els Brugarol, una comèdia escrita i dirigida per Ramon Madaula, obrirà la programació de teatre el proper divendres 26 de novembre a les 20.30h.

Emilio Gutiérrez Caba pujarà a l’escenari dissabte 27 a les 20h per fer un repàs sentimental, filosòfic, humorístic i social de la poesia espanyola a Coplas del alma.

La música i la dansa destacaran en un diumenge flamenc amb l’espectacle ¡Silencio!, abordant la violència de gènere a través de poesia, teatre i dansa.

La presentació del llibre ànimes viatgeres. La història de dos viatgers, obra de Cristina Pérez i Marc Magen (que han recorregut més de 50 països en 5 anys), tindrà lloc a la Sala Federico García Lorca dilluns 29 a les 20h. 

Finalment, l’espectacle familiar Horta posarà el colofó a la programació teatral de la festa de Sant Andreu amb dos funcions dimarts 30 (a les 11h i a les 12.30h).

Altres activitats, exposicions, concursos, tallers i espectacles itinerants formen part del programa que podeu consultar a sabarca.cat