TEATRE NÚRIA ESPERT

Gran promoció 2X1 en abonaments totals!

L’abonament de la propera temporada al Teatre Núria Espert pot ser un molt bon regal de cara a aquestes festes de Nadal.

és per aquest motiu que hem dissenyat una campanya molt atractiva per apropar, encara més, la cultura i les arts escèniques a la ciutadania.

Considerant que el preu per l’abonament total (43€) és un molt bon preu per poder gaudir de 5 espectacles de contrastada qualitat: Quequé i Dani Pérez, Confessions de dones de 30, Picnic + La Mort truca, Oleanna i Tu digues que l’estimes. Hem fet l’impossible… rebaixar-ho a la meitat de preu durant un periode limitat.

La promoció és un 2X1 en abonaments totals durant el periode de venda del 2 al 4 de gener (només durant aquest 3 dies, a partir del 5 de gener encara podreu comprar abonaments totals al seu preu normal: 43€).

Com seran dies previs a la festivitat de Reis, creiem que podreu aprofitar aquesta campanya per regalar cultura i arts escèniques al les vostres parelles, familiars, amics i companys de feina.

Aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos bon Nadal i molt bona entrada d’any des de l’equip de gestió/comunicació del Teatre Núria Espert.