TEATRE NÚRIA ESPERT

Serveis

Entrades sense cues

Venda anticipada on-line:

A partir de la temporada de tardor de 2011 es podran comprar per Internet les entrades numerades dels espectacles programats al Teatre Núria Espert sense cap comissió.

Des de qualsevol ordinador domèstic es podrà tenir informació dels espectacles i poder comprar les entrades per aquesta via. Rebreu les vostres entrades per correu electrònic, després caldrà imprimir l’entrada des de qualsevol tipus d’impressora i anar directament al teatre a gaudir de l’espectacle.

Si teniu problemes per imprimir les entrades,  podreu fer-ho a les mateixes taquilles del teatre des d’una hora i mitja abans de l’inici de l’espectacle.

Fins i tot, si teniu problemes d’accés a Internet, us podrem ajudar des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament (veure apartat “Atenció personalitzada”).

Venda a taquilla:

Durant la temporada, la venda d’entrades a taquilla només es farà el mateix dia de l’espectacle.

Carnet Petits Grans Espectadors

Aquest carnet està adreçat a públic de 0 a 14 anys.

El CARNET PETITS GRANS ESPECTADORS dóna accés als espectacles familiars amb un descompte del 50% sobre el preu de taquilla (2 entrades per carnet), a més, facilita informació d’espectacles i de promocions especials.

Aquest 50% de descompte es pot aplicar indistintament al web del teatre i també directament a taquilla.

Per obtenir el CARNET PETIT GRANS ESPECTADORS heu de facilitar les vostres dades omplint una butlleta al Teatre Núria Espert qualsevol dia de teatre familiar, o bé, a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Atenció personalitzada i 2.0

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca volem oferir la millor dedicació a la nostra ciutadania, ja que sou per a qui s’ha pensat, dissenyat i construït aquest nou i potent equipament cultural.

Volem ser un punt d’informació permanent, per resoldre dubtes i acompanyar-vos en aquest emocionant període d’implantació i creixement del Teatre Núria Espert.

L’equip tècnic de la Regidoria de Cultura us ofereix les següents vies de contacte:

Altres canals per contactar amb nosaltres són les xarxes socials. Actualment estem presents a Facebook i Twitter, on també estarem encantats de poder atendre-us.

Facilitats a l’espectador/a

Teatre accessible:

Al Teatre Núria Espert hi ha espais reservats per a persones discapacitades amb mobilitat reduïda. Solament us heu de posar en contacte amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament (Tel 93 635 64 00 o teatrenuriaespert@sabarca.cat) per reservar les vostres entrades.

Guarda-roba:

Al hall existeix un espai destinat a donar aquest servei (només disponible en determinats espectacles).

Elevadors: 

El teatre també disposa d’elevadors de butaques per nens i nenes. Hi són a la vostra disposició al vestíbul del teatre.

Aparcament:

Aquest equipament disposa de tres àrees d’aparcament públic molt a prop del teatre. Podeu trobar-les indicades al plànol de situació del teatre.

Descomptes als abonats:

Ser abonat de la temporada de teatre comporta moltes avantatges:

  • Seràs el primer en estar informat de les activitats que es fan al teatre.
  • Gaudiràs del millor preu de les entrades per anar al teatre.
  • Tindràs butaca reservada i numerada de totes les obres de la temporada d’arts escèniques.
  • Obtindràs informació d’altres activitats culturals que et poden interessar.
  • Podràs accedir a descomptes especials d’altres promocions.

Lloguer d’espais

Oferim la possibilitat a entitats i institucions de llogar els espais del nostre equipament per a la realització d’activitats formatives, conferències, presentacions, convencions, trobades, etc. 

Les característiques de cadascun dels espais (tres sales: dues interiors i una exterior) les podeu trobar a la pestanya d’INFORMACIÓ del menú superior.

Per establir dates disponibles i preus contacteu amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca:

Regala cultura. Regala abonament!

T’oferim la possibilitat de fer un regal diferent als teus familiars, amics i treballadors.

Amb el nou pack Regala Cultura. Regala Abonament! del Teatre Núria Espert podràs fer gaudir a aquestes persones dels espectacles d’arts escèniques de temporada.

Tot a un preu increïble i amb una presentació impecable!

Restaurant / Bar

El teatre també disposa de servei de bar i de restaurant.

El bar restaurant del teatre ofereix un espai per prendre alguna cosa entre hores i abans i després de l’activitat del Teatre Núria Espert.

També hi ha opcions interessants com dinar o sopar en un espai agradable, amb plats prou innovadors.

Horaris del bar restaurant:

  • De dimarts a dijous, de 8 a 24 hores
  • Divendres i dissabte, de 8 a 2 hores
  • Diumenge, de 9 a 24 h
  • Dilluns tancat