TEATRE NÚRIA ESPERT

Sincronitzem rellotges? Calendari de venda d’abonaments i localitats

Després de la reeixida doble sessió de presentació de la nova temporada amb l’espectacle RUDO, on alguns afortunats i afortunades han pogut guanyar entrades i abonaments, us fem cinc cèntims de quan i com podreu començar a adquirir els vostres abonaments o localitats.

Com cada temporada, el procés es realitza telemàticament mitjançant el nostre web.

Des d’allà podreu comprar l’ABONAMENT PREMIUM (que inclou 7 espectacles amb un 25% de descompte) a partir del proper dilluns 6 de juliol a les 10:00 hores.

També, el mateix dia i a la mateixa hora, s’obre la venda de localitats per als espectacles familiars i per a l’espectacle de Festa Major Fer riure és un art de Joan Pera.

Alternativament oferim un abonament configurable anomenat ABONAMENT 4de7, que permet triar 4 espectacles dels 7 que venen amb el PREMIUM amb un 15% de descompte. Aquest abonament es posa a la venda el proper dilluns 20 de juliol a les 10:00 hores.

Finalment, si només us interessa comprar alguna localitat puntual dels espectacles que entren en les dues modalitats d’abonaments, haureu d’esperar fins dilluns 27 de juliol a partir de les 10:00 hores.

Us deixem, sota aquestes línies, la notícia coberta pels companys de Sant Andreu TV i un enllaç a la versió PDF del programa d’aquesta nova temporada. Us hi esperem! PROGRAMA SETEMBRE-DESEMBRE 2015