TEATRE NÚRIA ESPERT

Temporada d’arts escèniques gener – maig 2023

La temporada d’arts escèniques gener – maig 2023 vindrà carregada d’humor amb la vida i la mort com a fils conductors de molts dels espectacles.

Una temporada d’humor que inaugurarem amb un monòleg de ‘El Monaguillo’ a “¿Sólo lo veo yo?” el 28 de gener a les 18.00 h. Màgia, prestidigitació, hipnosi… No fa res d’això, però et prometem que riuràs!

Al febrer, amb l’Enterrador es fa un  un homenatge a totes les persones, en molts casos herois anònims, que amb la seva determinació van deixar testimoni d’humanitat.

Una habitación propia, de Virginia Wolf i interpretat per Clara Sanchis, fa un discurs fascinant, irònic i emocionant, amb música en directe. Tan famós com polèmic, gairebé un segle més tard, el llibre de la genial autora continua sent un mite del feminisme i una joia de la literatura universal.

La comèdia continua amb “Quan temps em queda?” de La Pocket. Un espectacle amb Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri i Xavi Ricart.  Què faries si et quedés un mes de vida?  Ho descobrirem amb el Pere i el seu llistat enorme de coses boges que vol fer abans del final.

La companyia de teatre local Teatrandreu estrenarà “Greta en el Temps”. Una història sobre un intercanvi de cartes entre dues noies: la Greta i la Isabel. Ambdues comencen a enamorar-se per carta, però el que cap de les dues sap és que viuen a anys diferents: al 2023 i al 1964.

Un any més, torna el Festival Zero amb tres espectacles de temàtica social amb propostes no convencionals que ens faran experimentar teatre de petit format en diferents entorns: des del teatre fins a un bosc. El cap de setmana del 17 i 18 de març estarà protagonitzat per les obres “Paraules que trenquen ossos”, “La metamorfosi de Gregor” i “Iaia”. 

Els Petits Grans Espectadors podrán gaudi ramb la màgia del Mag Stigman a l’espectacle “El Circ dels Impossibles”, en una barreja explosiva de malabars, coreografies, il·lusions, molta música i energía.

L’Estaquirot tornarà al Teatre Núria Espert en el seu 50è aniversari amb Els tres Ossos, una recreació del conte de La Rínxols d’or on l’accent dramàtic recau en la vida dels ossos, que passen a ser els principals protagonistas. La mítica companyia ja ha realitzat més de 10.000 actuacions i més de 40 espectacles diferents.

I per als més petits, la companyia Fes-t’ho com vulguis ens porta Cuida’l. Un espectacle que convida als infants a gaudir del seu món, lliure, creatiu i vital, on es reivindica la capacitat creativa de cadascú i el dret a expressar-la. Un esclat d’ecologia i llibertat creativa basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Friedensreich Hundertwasser.

La venda d’abonaments està oberta a partir del 18 de desembre, i la venda general d’entrades a partir del 20 de desembre a les 10h.