TEATRE NÚRIA ESPERT

Temporada d’arts escèniques setembre – desembre 2022

Joan Pera, María Galiana, Emma Vilarasau o Bob Pop són alguns dels protagonistes de la temporada setembre – desembre 2022. Una temporada que s’inicia a la festa major de la ciutat plena de cares reconegudes i d’espectacles per riure, cantar i emociar-nos.
La programació arrancarà amb l’humor característic de Joan Pera i el concert del mític compositor de Radio Futura, Santiago Auserón, en un repàs del seu últim disc i la seva trajectòria a través de l’àlter ego Juan Perro.
Amb Lloll Bertran i àlex Casanovs coneixerem una relació epistolar d’una parella al llarg de les seves vides a Cartes d’Amor.
María Galiana, acompanyada del tenor Luis Santana i del pianista Víctor Carbajo, interpretarà textos dels autors que més li han marcat en la seva trajectòria vital (Machado, Manrique, Nervo o Benedetti).
Emma Vilarasau i Dafnis Balduz ens portaran la història d’una professora de cant i un jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare la cançó l’oreneta”.
Per la festa Sant Andreu, Rhum i companyia tornaran al teatre per interpretar el clàssic El Diablo Cojuelo en un intent sempre a punt de fracassar. Bob Pop en estat pur, sense guió i amb una improvisació vital, repassarà la seva vida a través dels diaris d’altres i els propis. I el cap de setmana de la festa el tancarà la companyia Maduixa amb l’espectacle Migrare, en una proposta de dansa amb xanques premiada a fires com FETEN.
El llarg dinar de nadal de la companyia La Ruta 40 serà l’espectacle de tancament coincidint amb dates nadalenques.
El públic familiar també serà un dels protagonistes d’aquesta tempora d’arts escèniques. Torna Festuc Teatre (que ens va visitar amb Adéu, Peter Pan) amb La llàntia meravellosa. Torna Teatre al Detall, aquest cop amb La Motxilla de l’Ada, on també tornen a comptar amb La Tresca i la Verdesca (com van fer amb La nena dels pardals).&nbsp I els més petits de 6 mesos a 5 anys podran gaudir de dues sessions amb Inspira Teatre i el seu espectacle “Kl’aa, la teva can&ccedil ó”.
Com a novetat d’aquest any, el 30 de novembre se celebrarà la primera edició de la festa dels Petits Grans Espectadors, on el Teatre Núria Espert s’omplirà d’activitats i moltes sorpreses.