TEATRE NÚRIA ESPERT

ÚLTIMA HORA: l’actuació de ‘El Brujo’ es posposa

Avui divendres 20 de febrer, a les 16:00 hores, hem rebut la trucada del representant de Rafael álvarez El Brujo” per informar-nos que l’artista està patint una malaltia vírica que malauradament l’impedirà representar l’obra El Testigo aquest proper diumenge 22 de febrer al Teatre Núria Espert.

Hem tancat la venda de localitats per l’espectacle i estem a l’espera de trobar una nova data per representar-ho el més aviat possible. L’espectacle es posposa a una nova data de la que en propers dies sereu informats/des.

Si vàreu comprar localitats us serviran per la nova data proposada, però també teniu la possibilitat de retornar-les. Tota aquesta informació es donarà via correu electrònic a les persones interessades. També, aquest diumenge 22 de febrer a partir de les 17:00 hores, el personal del teatre estarà present a la porta del teatre per comunicar personalment l’ajornament de la funció a les persones que no hagin rebut/llegit la comunicació per correu electrònic.

Lamentem les molèsties que aquest fet us hagi pogut ocasionar i treballem per trobar la millor solució per seguir gaudint de l’art i la passió de ‘El Brujo’ a Sant Andreu de la Barca.

&nbsp

Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.