TEATRE NÚRIA ESPERT

Un 2015 ple de teatre, art, cultura i il·lusions!

Benvolguts/benvolgudes fans del teatre en general i amics/amigues del Teatre Núria Espert en particular, un any més arriba la cloenda d’una temporada i alhora disparem (amb més il·lusió que mai) el tret de sortida de la propera.

El proper diumenge 21 de desembre a les 19:00 hores, coincidint amb l’espectacle nadalenc ELS VALSOS D’STRAUSS, farem un petit acte de presentació per fer-vos cinc cèntims de la propera temporada i repartir-vos en primícia el programa de mà.

Volem tornar a gaudir plegats el proper 2015, i per aquest motiu us facilitem el timing de venda d’abonaments:

L’ABONAMENT TOTAL” (8 espectacles amb un 25% de descompte) es posarà a la venda el proper dilluns 22 de desembre a partir de les 10:00 hores a la web del teatre.

L’ABONAMENT “A LA CARTA” (4 dels 8 espectacles de la modalitat ABONAMENT “TOTAL” amb un 15% de descompte) es posarà a la venda el proper dilluns&nbsp 29 de desembre a partir de les 10:00 hores a la web del teatre.

Els espectacles familiars i els que estan fora d’abonament també iniciaran la venda d’entrades el&nbsp proper dilluns 22 de desembre a partir de les 10:00 hores a la web del teatre.

Aprofitem l’avinentesa per felicitar-vos les festes i desitjar-vos un 2015 ple de teatre, art, cultura i il&middot lusions!”