TEATRE NÚRIA ESPERT

Avui s’obre la venda d’abonaments parcials: la fórmula més adaptable per gaudir del teatre i amb un 15% de descompte!

Avui és un dia especial perquè aquelles persones interessades en part de la programació del nostre teatre poden beneficiar-se del 15% de descompte gràcies a la modalitat d’abonament parcial, que tot just comença a vendre’s avui.

Aquesta tipologia d’abonament està dissenyada per poder seleccionar 3 dels 6 espectacles que s’ofereixen en la modalitat d’abonament total. L’avantatge principal és que, a més del 15% de descompte, els compradors d’aquest abonament podran obtenir millors seients respecte a la gent que vulgui comprar convencionalment entrades a partir del 25 d’agost.

La gran bondat d’aquest producte és la capacitat d’adaptar-se a diferents perfils de públic. Posem tres exemples:

– Un abonament parcial molt interessant per a públic jove seria: CORBACHO 5G + La vida de Brian + Lo tuyo y lo mío, i només sortiria per 27,20€.

– Un abonament parcial per a apassionats de la música seria: Cançó d’amor i de guerra + Lo tuyo i lo mío + Els valsos d’Strauss i molt més, i només sortiria per 31,40€.

– Un abonament parcial per a amants de la comèdia i l’humor seria: CORBACHO 5G + La vida de Brian + La banqueta, i només sortiria per 28,90€.

Com veieu, gaudir del teatre és fàcil i barat. Us animem a confiar en la nostra programació i a aprofitar els avantatges dels nostres abonaments (total i parcial).