TEATRE NÚRIA ESPERT

El Teatre Núria Espert participarà a la Marató de Donació de Sang

El proper divendres dia 14 de març, de 10:00 a 22:00 hores, el Teatre Núria Espert acollirà a la sala Federico García Lorca la Marató de Donació de Sang a Sant Andreu de la Barca.

Animem a tot el nostre públic i col·lectiu amic del teatre a participar en aquesta causa solidària. El teatre romandrà obert ininterrompudament durant 12 hores per acollir a totes aquelles persones donants de sang.

També us convidem, a partir d’ara, a que feu ressonar a les xarxes socials el hashtag triat per aquesta festa de l’altruisme: #MSangStAndreu

Us adjuntem divertit un vídeo del monologuista Berto Romero (que ja ha actuat un parell de vegades al Núria Espert) sobre les típiques excuses per no donar sang. En aquest cas parlem de l’excusa número 189… al canal de YouTube del Banc de Sang podeu trobar moltes més excuses ridiculitzades i desmitificades pel gran Berto Romero.

Ja ho sabeu… a l’hora de donar sang no hi han excuses.

Finalment, i no menys important, també us recomanem que visiteu l’enllaç sota aquest text per consultar notícies referents a la donació de sang i l’estat actual de les reserves a Catalunya. és una base de dades actualitzada constantment i segmentada per grups sanguinis.

Gràcies per donar.

Vine a donar sang