TEATRE NÚRIA ESPERT

Sant Andreu de la Barca forma part de Teatres en Xarxa

Un total de 6 equipaments: el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, el Teatre Can Masallera de Sant Boi de Llobregat, el Teatre Despí de Sant Joan Despí, el Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet i el Teatre Clavé de Tordera, sumen esforços per trobar sinergies que permetin fer un ús més eficient dels recursos socials i econòmics destinats a la promoció cultural i de les arts escèniques. Barberà del Vallès ha acollit aquesta setmana la signatura del conveni entre tots aquests equipaments.

L’acord està obert a l’adhesió de qualsevol teatre públic d’aforament mitjà de Catalunya que vulgui col·laborar i que compti amb el vistiplau dels teatres consorciats.

L’objectiu principal és treballar conjuntament de forma permanent per tal de cooperar en la defensa d’interessos per continuar oferint als ciutadans una programació de qualitat. En representació dels teatres van signar el tinent d’Alcalde de Sant Andreu de la Barca, Luís Felipe Nieto; l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago; l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el tinent d’Alcalde de Sant Joan Despí, àlex Medrano.