TEATRE NÚRIA ESPERT

El TNC anul·la tota la gira de SOLITUD. Seguim treballant per cercar una data per a LA ZANJA.

Queda anul·lada la funció programada inicialment pel divendres 24 d’abril: SOLITUD, basada en la novel·la homònima de Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert).
Lamentablement el Teatre Nacional de Catalunya ha decidit cancel·lar tota la gira i aquest fet afecta directament a la nostra funció a Sant Andreu de la Barca. Durant els pròxims dies ens comunicarem puntualment amb tot el públic afectat (amb entrades i abonaments) per anunciar la devolució íntegra de l’import de les entrades o, si s’escau, la part proporcional de cada abonament.
D’altra banda, després d’aconseguir traslladar tot el Festival Zero al mes de juliol, també estem intentant per tots els nostres mitjans poder ajornar la funció de LA ZANJA (programada pel passat dissabte 28 de març) al mes de juny. Tan bon punt tinguem totes les dades d’aquesta gestió ens posarem en contacte amb les persones amb entrades i abonaments per oferir-les aquesta informació en primícia així com poder conservar les seves localitats o bé demanar el retorn econòmic.