TEATRE NÚRIA ESPERT

Estatus de la programació teatral afectada per les mesures de contenció del COVID-19

Oferim un llistat de les funcions/espectacles programats en la nostra temporada regular GENER-JUNY 2020 afectats per les mesures de contenció del COVID-19.

LLISTAT ACTUALITZAT A DIA 21/06/2020 (01:00 hores)

FESTIVAL ZERO (3 espectacles programats inicialment pel 13 i 14 de març): vam oferir a totes les persones amb entrades o abonaments la possibilitat de retornar els diners o de mantenir les entrades pel mateix festival, que hem aconseguit ajornar al mes de juliol (veure web). Les devolucions de qui ho va sol·licitar ja estan fetes.

LA GRANJA (espectacle familiar programat inicialment el 28 de març): totes les devolucions dels imports de les entrades ja s’han efectuat. En converses amb la companyia per portar-ho la propera temporada SETEMBRE-DESEMBRE 2020.

LA ZANJA (espectacle programat inicialment el 29 de març): en converses amb la companyia per reprogramar el seu espectacle durant la temporada SETEMBRE-DESEMBRE 2020. Tramitades totes les devolucions de les persones que van comprar entrades i/o abonaments.

SOLITUD (espectacle programat inicialment el 24 d’abril): el TNC va decidir suspendre tota la gira i, en conseqüència, vam informar a tot el nostre públic amb entrades i/o abonaments. Totes les devolucions d’aquest espectacle ja s’han fet.

HOY ENCUENTRO… (espectacle de dansa programat inicialment pel 15 de maig): en converses amb la companyia per trobar nova data per la propera temporada. Tramitades totes les devolucions de les persones que van comprar entrades i/o abonaments.

LLENÇOLS (espectacle programat inicialment en doble funció pel 23 i 24 de maig): també tenim converses amb la companyia per mirar de reprogramar-ho en dates més amables. Tramitades les devolucions de les persones que van comprar entrades. El retorn dels imports corresponents a abonaments d’aquest espectacle s’efectuarà a partir del 22 de juny.

SóC FELIÇ (concert de Dàmaris Gelabert programat inicialment pel 17 de maig): la Dàmaris tornarà al nostre teatre durant el primer semestre de 2021. Totes les devolucions d’aquest espectacle ja s’han fet. Es va enviar un correu informatiu a tot el públic afectat.

MI LUCHA (espectacle programat inicialment pel 6 de juny): també hem trobat nova data per fer l’espectacle la propera temporada. Tramitades les devolucions de les persones que van comprar entrades. El retorn dels imports corresponents a abonaments d’aquest espectacle s’efectuarà a partir del 22 de juny.

Crèiem convenient oferir aquest llistat actualitzable des del nostre web perquè molts de vosaltres ens pregunteu via correu electrònic i potser és més pràctic per a tots tenir aquesta llista on informarem de totes les novetats al respecte (actualitzant la informació en cada moment).

Per què intentem sempre ajornar i no suspendre un espectacle? Potser us pregunteu per què busquem sempre un possible ajornament en comptes d’una suspensió d’un espectacle. A nivell de gestió, logística i comunicació dóna molta més feina ajornar que cancel·lar un espectacle; tot i així creiem que és l’esforç que hem de fer per un respecte absolut al nostre públic, a les companyies/artistes i al nostre teatre. és la nostra manera d’entendre i cuidar la cultura i les arts escèniques.