TEATRE NÚRIA ESPERT

Gran èxit de ‘Joan Pera, Capri’ i taller d’òpera a l’escenari

El passat dissabte el Teatre Núria Espert va estar ple de gom a gom amb la brillant actuació de Joan Pera rememorant els millors monòlegs de Joan Capri. Pocs humoristes fan que amb només amb un minut a l’escenari el públic esclati a riure.

El proper dissabte 15 de desembre tindrem una altra gran proposta en la nostra programació de temporada: l’adaptació de l’òpera La Bohème a càrrec d’òpera-Cultura.

Aprofitant que és la primera òpera que es representarà al nostre teatre, hem volgut apropar aquest gènere a tothom desenvolupant un taller d’òpera amb els actors i actrius de La Bohème el dia anterior (divendres 14 de desembre a les 19.00 hores).

Aquest taller es farà a l’escenari del teatre i té un aforament limitat a 50 persones. Per aconseguir les invitacions els abonats o espectadors que ja tinguin entrades per veure l’òpera poden passar pel departament de Cultura de l’Ajuntament del 3 al 7 de desembre (de 10.00 a 14.00 hores), i qui no sigui abonat o no hagi comprat entrades per a l’òpera del 10 al 13 de desembre en el mateix horari.