TEATRE NÚRIA ESPERT

L’espectacle torna al Teatre Núria Espert!

Després de l’aturada produïda per l’Estat d’Alarma, el Teatre Núria Espert reprèn la seva activitat amb il·lusió però garantint en tot moment la seguretat tant de públic com d’artistes.

Aquest dissabte 4 de juliol a les 20 hores podrem gaudir de l’espectacle PEIX a l’Espai Exterior Salvador Espriu, un espectacle que va ser ajornat el passat mes de març. La resta d’espectacles del Festival Zero, REBOTA, REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA i ELS DIES MENTITS, dissenyats per dur-los a terme a Sala Principal, seran reprogramats en altres dates i les entrades venudes seran retornades.

PEIX combina acrobàcia amb escales i ‘clown’ per explicar-nos, de manera crítica però amb gran bellesa, la història de com el turisme ha convertit una illa (Mallorca és la inspiració de tot plegat) en un parc temàtic. I ho fa sense paraules, amb humor, només amb el gest.

Aquesta és la segona producció d’Hotel Iocandi que presenta una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

MÉS INFORMACIÓ (mesures de seguretat)