TEATRE NÚRIA ESPERT

El 10è aniversari: Sala Flyhard, Núria Espert i El Pot Petit

Després de setmanes d’incertesa, l’últim cap de setmana de novembre es va celebrar el 10è aniversari del Teatre Núria Espert. Una festa de la cultura en què es van commemorar les més de 20 temporades d’arts escèniques que han protagonitzat part de la vida sociocultural de la ciutat.
Divendres va arrencar amb l’espectacle ‘Lo Nuestro’ de la Sala Flyhard. La història d’una família treballadora de l’extraradi com qualsevol altra. Una família amb les seves diferències, els seus problemes i les seves petites alegries que en un sopar de cap d’any experimenten un viatge emocional pels vaivens del dia a dia.
A l’endemà, la Núria Espert va tornar al teatre que porta el seu nom. Una de les actrius més estimades i reconegudes al país ens va delectar amb una selecció de textos de Lorca durant al voltant d’una hora. Una ovació va acomiadar a l’artista amb tot el públic dempeus, i a continuació va rebre a diferents mitjans de comunicació locals per fer una valoració sobre la situació de la cultura, la seva vinculació amb el teatre i Lorca, i es va acomiadar amb un simpàtic: No us en lliurareu pas, de mi”.
Finalment, diumenge vam gaudir amb una sessió matinal d’una de les agrupacions musicals infantils més estimades pels més petits (i també mares i pares). El Pot Petit va posar el punt i final a un cap de setmana de moltes emocions amb els seus grans èxits i la seva proposta teatre-musical que ens va fer cantar, ballar i vibrar des de les nostres butaques.
Moltes gràcies a tots i totes els que vau confiar en el teatre i la cultura. Per molts anys més!