TEATRE NÚRIA ESPERT

Lliuraments de premis, espectacles, coral, classes de l’escola de música…

El 27 de setembre vam tornar a obrir les portes de teatre per estrenar una temporada molt especial. Una temporada que marca el 10è aniversari de Teatre Núria Espert i amb la qual hem volgut reivindicar els esdeveniments culturals i les representacions d’arts escèniques com a espais segurs.
 
Després de diversos mesos amb el teló tancat, vam comptar amb un espectacle molt delicat i apropiat per l’ocasió. Un espectacle que va ser guardonat amb el premi a Millor Autoria teatral a FETEN 2020 (la Fira europea d’arts escèniques que se celebra anualment a Gijón): Conservando Memoria. La companyia El Patio Teatre va viatjar des de Logronyo per realitzar dues funcions davant un públic emocionat per una història que és un cant a la vida i al record dels nostres avis i àvies. Una història a la qual van assistir tres generacions diferents de públic i que va suposar el tret de sortida amb el cartell de Entrades Exhaurides” en els dos passis.
&nbsp
Però l’activitat del teatre no s’ha limitat a les representacions d’arts escèniques. L’espai està sent utilitzat per l’Escola Municipal de Música i Dansa per impartir classes als seus estudiants i per al treball de la coral per poder adaptar-se a les mesures de seguretat i higiene.
&nbsp
Addicionalment, les instal&middot lacions s’han utilitzat per a albergar diferents esdeveniments, com el lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Sant Andreu celebrat el passat 3 d’octubre i en el qual es va reconèixer el treball de diferents escriptors en les categories de relat, microrelat i poesia.
&nbsp