TEATRE NÚRIA ESPERT

Nova temporada i nova web

Estrenem la temporada d’arts escèniques setembre – desembre 2024 amb una nova plataforma per facilitar l’accés a la informació, conèixer les novetats del Teatre Núria Espert i l’accés a la compra d’entrades i abonaments.

La nova programació comptarà amb noms com Lolita Flores, interpretant a Poncia, la criada de Bernarda Alba del clàssic de Federico García Lorca; o el Mag Lari, amb la seva combinació de màgia i comèdia en el seu últim espectacle Strafalari.

La companyia Mar Vivir realitzarà una adaptació fictícia de la història real d’Antoni Benaiges, un mestre català assassinat el juliol de 1936 a la zona de La Pedraja, a Burgos.

El talent local també estarà present amb la companyia TeatrAndreu i el seu nou espectacle Set Anys, on la lleialtat i la crueltat de quatre socis d’una empresa tecnològica sortiran a la llum al llarg d’una nit plena de tensió. I també amb un concert de l’Ingrid Morral i la Susanna del Saz, acompanyades d’en Nito Figueres al piano, interpretant cançons de dones empoderades com Edith Piaf, Alaska, Aitana, Ana Belén o Gloria Gaynor.

Per acomiadar la temporada, donarem la benvinguda al nadal amb la música d’Otis Redding, James Brown o Rufus Thomas, de la mà d’un concert de soul a càrrec de Koko-Jean Davis and Nación Funk All-Stars.

Elmer, l’elefant multicolor (el clàssic infantil de David Mckee sobre un elefant especial, que no és “color elefant” com la resta) i Tripula (un espectacle que farem a dins d’un globus aerostàtic) protagonitzaran els espectacles de teatre familiars. I com cada any, durant la Festa de Sant Andreu celebrarem la Festa dels Petits Grans Espectadors, amb una tercera edició plena d’activitats i sorpreses.

Temporada 2024