TEATRE NÚRIA ESPERT

Teatre familiar: Plans per al cap de setmana?

Cap de setmana i no ens toca treballar. Estem buscant idees o sortides per fer amb els nens i desconnectar de la feina. Anem a passejar? Anem a la muntanya? Ens quedem a casa veient una peli? O anem a veure un espectacle de teatre familiar i viatgem per una estona a mons diferents amb personatges que ens fan imaginar i créixer?
 
A més de l’experiència recreativa o lúdica, el teatre ens connecta amb la cultura i amb històries que ens fa pensar i reflexionar. I és que el teatre és una eina fonamental en el desenvolupament emocional i cognitiu dels infants. Ens connecta amb el món de les arts (d’una forma multidisciplinària) i fomenta la sensibilitat estètica, de reflexió i la capacitat d’emocionar-nos (riure o plorar). El teatre ens ajuda a comprendre visions i realitats diferents de la vida i del món a través de les històries de personatges amb els quals connectem.
 
L’aposta d’aquest any s’articula en tres espectacles:
 
“Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, l’adaptació del conte de Raquel Díaz Reguera (l’èxit de vendes amb més de 10 edicions) dirigida per Paco Mir (de la companyia Tricicle). Una història que ens fa reflexionar sobre els rols de gènere i com les persones som persones sense tenir en compte les nostres preferències de jocs, expressió, sentiments, feina o en relacions interpersonals.
 
“El Pot Peti” són una de les agrupacions musicals cabdals en el sector de la programació familiar. Teatres de tot el territori autonòmic són testimoni de l’enorme èxit penjant cartells  que llegeixen “Entrades exhaurides”. Amb els vuit components de l’agrupació completa, viurem una jornada participativa on ballarem, cantarem i saltarem sense parar.
 
Finalment, l’adaptació de la història del clàssic d’Herman Melville sobre la balena blanca tancarà la programació familiar d’aquesta temporada setembre-desembre 2020. “On vas, Moby Dick?” de la companyia Centre de Titelles de Lleida reviu la història amb el seu estil i estètica particular de titelles, que porten tants i tants anys cultivant.
 
Ens veiem al teatre i no oblideu que els més petits de la casa es poden beneficiar de preus i promocions exclusives amb el carnet Petits Grans Espectadors.