TEATRE NÚRIA ESPERT

Temporada d’arts escèniques febrer – juny 2021

Us presentem la temporada febrer – juny 2021. Una temporada que seguirà marcada per la situació sanitària que travessem i per a la qual continuem treballant per garantir les mesures necessàries perquè tothom pugui gaudir de teatre de qualitat i espectacles en directe en un entorn segur.
 
L’aforament estarà limitat, serà obligatori l’ús de mascaretes, disposarem de gel desinfectant en els accessos al teatre, hi haurà entrada i sortida esglaonada amb distància de seguretat, i amb desinfecció de la sala abans i després de cada funció.
 
L’espectacle que obrirà la temporada serà ‘Yosobreviví a la EGB’, un xou participatiu ple d’humor i música que rememora els anys 80. Jordi Merca i Ivan Vilches seran els mestres de cerimònies.
 
La resta de la temporada comptarà amb espectacles de teatre (‘De Mares i Filles’, interpretat per Mont Plans i Annabel Totusaus, o l’espectacle ‘Llençols’ de la companyia local TeatrAndreu); màgia (‘Una nit amb el Mag Lari’); dansa (‘Hoyencuentro…’); i música (‘Concert Paradiso’, amb Carles Cases interpretant EnnioMorricone, i l’orquestra La Chatta fent un concert especial per Sant Jordi).
 
A més, hi haurà una programació d’espectacles familiars molt especial: La Granja (de TeloncilloTeatro, premiat com a millor espectacle per a la primera infància a FETEN 2018), Laika (de Xirriquiteula Teatre, premiat com a millor espectacle pel jurat infantil de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2018), i l’espectacle ‘Sóc Feliç’ (amb Dàmaris Gelabert).
 
Coincidint amb el 8 de març, celebrarem el Festival Zero. Un festival reivindicatiu, transgressor i feminista. Els tres espectacles que formen la programació d’aquest cap de setmana seran ‘La Segona Eva’ (escrit i dirigit per Marta Aran), ‘Els Dies Mentits’ (de la Sala Flyhard), i ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’.