TEATRE NÚRIA ESPERT

Sant Jordi

Entre el 22 i el 27 d’abril, el Teatre Núria Espert acollirà diverses activitats en el marc de la celebració de Sant Jordi.
Bonsai, l’art mil·lenari oriental a Sant Andreu de la Barca. Exposició de diferents bonsais, eines de treball i plafons explicatius per mostrar al visitant l’art d’aquest “cultiu en safata” mil·lenari. Organitza: Associació Club Bonsai Sant Feliu
Conversa amb Juan Herrero autor del llibre Mundos al descubierto, presentat per Rosa López, directora de la Biblioteca Aigüestoses. La major antologia de ciència ficció de l’Edat de Plata mai publicada, on destaquen textos d’Unamuno, Pardo Bazán o Gómez de la Serna , entre d’altres. També podràs seguir en directe la conversa a través de youtube a: ajuntamentsabarca
Sant Andreu per Sant Jordi. Concert amb La Chatta Orquestra. Sota la direcció d’Ingrid Morral i Llorenç Fernández, La Chatta Orquestra ens proposa un viatge musical  per aquelles cançons que no et deixaran indiferent. Un concert especialment pensat per aquesta nit on faran un recorregut musical únic.
El Drac sorollós. Conte teatralitzat amb Aïda Puig. El drac Ronquetes roncava tant fort que no deixava dormir a ningú del poble així que demanarem ajuda als animals del bosc per veure si aconseguim saber què li passa. Aconseguirem ajudar al Ronquetes i salvar la gent del poble?
Conversa amb Albert Sánchez Piñol, autor de Les estructures elementals de la narrativa, presentat per Jordi Milian, director de L’Illa dels Llibres i locutor de Ràdio Sant Andreu. L’autor de Victus i de La pell freda en donarà novetats sobre la seva darrera publicació. A continuació  es realitzarà la presentació de les bases del Certamen Literari Ciutat de Sant Andreu de la Barca.