TEATRE NÚRIA ESPERT

Temporada d’arts escèniques setembre – desembre 2021

La temporada setembre – desembre 2021 arrencarà durant la festa major de Sant Andreu de la Barca amb tres propostes musicals: la santandreuenca Anna Guerrero, Ruth Lorenzo (compositora i cantant que va representar Espanya a Eurovisió) i la Suu (icona de l’escena musical actual sempre acompanyada del seu ukelele).
De fet, la música tindrà un gran protagonisme durant tota la temporada amb espectacles com Tramuntana (de Blua Maro, duo format per Anna Tobella i Eugeni Muriel), DESCONCERTO (amb una fusió de comèdia i música clàssica), o el concert de tancament de temporada Dia d’hivern (amb Ferran Mitjans i Marc Díaz).
La resta de la cartellera estarà formada per espectacles de disciplines com el circ, la dansa, el teatre de text i la poesia.
La multipremiada Rhum&Cia ens presentaran Gran Reserva, un espectacle gamberro que contagiarà el seu bon rotllo a tots els assistents. Mare Coratge, de la companyia Atalaya Teatro, arrossegarà el seu carro amb la reinterpretació del clàssic de Grimmelhausen ( Història de la vida de l’estafadora i aventurera Coratge”).
Els Brugarol, comèdia escrita i dirigida per Ramon Madaula, obrirà la programació especial de la Festa de Sant Andreu. Una festa on també participarà Emilio Gutiérrez Caba, que recuperarà clàssics de la literatura espanyola dels últims cinc segles en un recital de música i poesia. I el colofó el posarà ‘&iexcl SILENCIO!’, l’espectacle creat per Sergio Barroso i Coco García de la companyia Barcelona Ballet Flamenco.
La temporada familiar comptarà amb tres espectacles de primer nivell que faran gaudir al públic de totes les edats: Italino Grand Hotel (una comèdia de la Cia. La Tal), Quan les nenes volen alt (un musical de El Replà) i L’aventura d’avorrir-se (de la històrica companyia de titelles l’Estaquirot).
El 19 de juliol surten a la venda els abonaments de la temporada i el 21 de juliol la venda d’entrades general.
Es mantindran mesures de seguretat i higiene per poder gaudir dels espectacles en un entorn segur: aforament limitat, ús obligatori de mascaretes, gel desinfectant, sortida i entrada organitzada i desinfecció abans i després de cada espectacle.