TEATRE NÚRIA ESPERT

Posposat l’espectacle de Concha Velasco a diumenge 21 de febrer a les 18.00 hores

Per motius d’agenda de l’artista principal de l’obra Olivia y Eugenio, la gran Concha Velasco, ens veiem obligats a retardar la representació una setmana. Concretament l’espectacle passa al diumenge 21 de febrer de 2016 a les 18.00 hores.

Tots els espectadors que ja han comprat entrada o abonament i volen continuar veient l’espectacle en la nova data programada, no han de fer res, amb la seva entrada o abonament poden seguir accedint a la sala i mantenen, lògicament, les seves butaques.

Per aquelles persones que el canvi de data suposi la impossibilitat d’assistir a l’espectacle, els recomanem que es posin en contacte amb l’equip del teatre via correu electrònic (info@teatrenuriaespert.cat) i ho comuniquin. Segur que trobem les millors solucions.

Lamentem aquest canvi de calendari en la nostra programació i esperem que l’impacte en les vostres agendes sigui el mínim possible i us ho podeu combinar per gaudir de l’espectacle el proper diumenge 21 de febrer. Agraïm per endavant la vostra comprensió.